Лийдс има само още четири мача да играе този сезон, но

...
Лийдс има само още четири мача да играе този сезон, но
Коментари Харесай

Още един треньор от Висшата лига може да бъде уволнен

Лийдс има единствено още четири мача да играе този сезон, само че статусът на отбора във Висшата лига е под сериозна опасност и може да се наложи да се подхващат фрапантни дейности. Хави Грасия завоюва три от първите си шест мача отпред на Лийдс, само че от този момент претърпя четири провали от пет. Отборът се намира само на една точка над зоната на отпадане с 19-ия Евертън и 18-ия Лестър, които би трябвало да се изправят в понеделник вечерта.

Daily Mail оповестява, че притежателят на клуба Андреа Радризани в този момент обмисля нова смяна, откакто призна в известие до почитателите след ужасното проваляне с 1:4 от Борнемут: " Аз съм виновен за това ла*но. недопустимо. Вие не заслужаваште това ".

Бордът на Лийдс в този момент обмисля вариантите си преди визитата си на водача Манчестър Сити в събота, като Майкъл Скубала се счита за любимец да поеме краткотрайно тима. Също по този начин се допуска, че тимът може да се опита да привлече опитен треньор в кратковременен проект, който да го изведе до края на акцията 2022-23.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР